Georg Mohr

Matematikkonkurrence

Én gang om året, kan man på skolen deltage i første runde af Georg Mohr konkurencen i matematik.

Ofte deltager hele hold i den indledende runde. Næste runde er for de elever, de klarede den indledende runde bedst. Også denne runde afvikles lokalt på skolen og er en 3 timers skriftlig prøve i skoletiden. Klarer man denne runde tilstrækkeligt godt, skal man derefter dyste mod elever fra andre skoler i Danmark og evt. siden hen mod elever i udlandet

Der er hvert år 10-15 elever, der deltager i Georg Mohr konkurencen.

I 2010-2011 blev Simon Niels Esbjerg en af 26 dygtige vindere af Matematikkonkurrencen, Georg Mohr. Man kan i Årsskriftet for 2011 læse om hans oplevelser i forbindelse med finalen.

I 2011-2012 klarede Simon Niels Esbjerg sig endnu flottere og gik videre til den Nordiske Matematikkonkurrence.

Tilmelding til Georg Mohr konkurencen sker til faglærere.

Georg Mohr konkurencen

Læs mere om Georg Mohr