Frivillig musik

Der er mange muligheder for at deltage i musikalske sammenhænge på Ribe Katedralskole.

KOR: Skolens kor fungerer som et projektkor, der øver i perioderne op til julekoncert i domkirken, translokation og diverse andre lejligheder. Alle sanginteresserede elever er velkomne til at deltage i koret.

MUSICAL: "West Side Story" og "Mamma Mia" er musicals, der er blevet opført de senere år på Ribe Katedralskole. Der arbejdes med og opføres musical, når elevinteresse m.m. er til stede.

ØVELOKALER: Skolen har musiklokaler, der er udstyret med godt rockinstrumentarium. Det er muligt at låne lokalerne efter aftale med musiklærerne.

SANGSALEN OG ONSDAGSSANG: Sangsalen har en fantastisk akustik og her står et flygel til fri afbenyttelse. Herinde er der fællessang hver onsdag kl. 9.35.