Merkantil

Ribe Katedralskole er fusioneret med Handelsgymnasiet Ribe og udbyder fra 2018 EUS.

Der udbydes en merkantil EUS:

1) Hvis du har en STX, HTX eller HF: Et forløb på 10 uger med følgende fag:

• Informationsteknologi C
  • Erhvervsøkonomi C
  • Afsætning C
  • Et uddannelsesspecifikt fag rettet mod kontor-, handels- eller butiksuddannelsen

2) Hvis du har en HHX: Et forløb på 5 uger med følgende fag:

OBS: For elever, der påbegynder EUS i august 2018, foregår undervisningen i Handelsgymnasiet Ribes bygninger på Skyttevej 29. For hold, der begynder efter 1. januar 2019, flyttes undervisningen til Katedralskolen i Puggårdsgade.

Vil du vide mere om EUS-uddannelsen:

Vil du vide mere om EUS ved Ribe Katedralskole?

Se ministeriets statistik for erhvervsuddannelserne

Kristian Bennike

Det levende studiemiljø

Velkommen til Ribe Katedralskole, hvor du i et levende studiemiljø kan udvikle dig både fagligt og personligt og få nogle år med en lang række spændende oplevelser.

Skolens historie kan føres helt tilbage til 1145, og vi er således landets ældste gymnasium og nordens ældste latinskole. Det betyder, at skolen har mange stolte traditioner, som vi naturligvis værner om og gerne vil bære videre til kommende elever.

Ribe Katedralskole udbyder i dag både stx (det almene gymnasium) og hf (højere forberedelseseksamen).