EUD Merkantil

Ribe Katedralskole er fusioneret med Handelsgymnasiet Ribe og udbyder fra 2018 EUD.

Der udbydes en merkantil EUD inden for området "Butik, handel og e-handel":

1. år: Et halvt års grundforløb = gf1 (efteråret)

for elever direkte fra folkeskolen eller for elever, som er gået ud af folkeskolen for mindre end et år siden

• Erhvervsfag 1: Introducerende erhvervsfag
  • Erhvervsfag 2: Almene kompetencer som arbejdskultur, samfund, sundhed, praktikpladsøgning
  • Erhvervsfag 3: Erhvervsfaglige fag om viden, proces og metode
  • Dansk C
  • Engelsk C
  • Samfundsfag C

1. år: Et halvt års grundforløb = gf2  (foråret)

for elever, der har gf1, og for elever som er gået ud af folkeskolen for mere end et år siden, eller som har været i gang med en andne ungdomsuddannelse.

• Fire grundfag:
    • matematik C
    • informationsteknologi C
    • erhvervsøkonomi C
    • organisation C
  • Et uddannelsesspecifikt fag for de merkantile EUD-uddannelser i Ribe:
    • afsætning C

2. og 3. år er man i lære / i praktik i en virksomhed inden for butik, handel eller e-handel

OBS: For elever, der påbegynder EUD august 2018, foregår undervisningen frem til jul i Handelsgymnasiet Ribes bygninger på Skyttevej 29. Fra 1. januar 2019 flyttes undervisningen til Katedralskolen i Puggårdsgade.

Vil du vide mere om EUD-uddannelsen:

Vil du vide mere om EUD ved Ribe Katedralskole?

Se mere om EUD-uddannelsen ved Ribe Katedralskole på hjemmesiden for Handelsgymnasiet Ribe

Se ministeriets statistik for erhvervsuddannelserne