Optagelse og tilmelding

Introhæfte 2019 (bladrefunktion), Introhæfte 2019 (til print og download)

Ansøgning:

Ansøgere til ungdomsuddannelser, der går i skole, ansøger gennem egen skole senest den 1. marts.

Unge under 18 år, der har forladt skolen, skal kontakte UU centeret i hjemkommunen. Kontaktoplysninger til UU centrene kan findes på https://www.ug.dk/flereomraader/ungdommens-uddannelsesvejledning

Ansøgere til iúngdomsuddanelser, der er over 18 år og ikke går i skole kan søge via www.optagelse.dk eller rette henvendelse til Ribe Katedralskoles kontor.

Ansøgningsfristen er her den 15. marts.

Se ministeriets beskrivelse af ansøgningsprocessen og de nye adgangskrav nedenfor:

Adgansgkrav fra 9. klasse til gymnasial uddannelse

Adgangskrav fra 10. klasse til gymnasial uddannelse

Optagelsesprøver: 14. juni 2019 kl. 10.00 til 14.00 og 6. august 2019 kl. 10.00 til 14.00.

OBS: Hvis du i løbet af sommeren har fundet ud af, at du ønsker optagelse på en af vores ungdomsuddannelser, så send en mail til rk@ribekatedralskole.dk eller ring på 75420266. Kontoret og telefonerne åbner fredag den 9. august.

Kreative
fag