Optagelse og tilmelding

Ansøgning:

1) Ansøgere til ungdomsuddannelser, der går i skole, ansøger gennem egen skole senest den 1. marts.

2) Unge under 18 år, der har forladt skolen, skal kontakte UU centeret i hjemkommunen. Kontaktoplysninger til UU centrene kan findes på Uddannelsesguiden

3) Ansøgere til ungdomsuddanelser, der er over 18 år og ikke går i skole, kan søge via www.optagelse.dk eller rette henvendelse til Ribe Katedralskoles kontor.

Ansøgningsfristen er her den 15. marts.

Se ministeriets beskrivelse af ansøgningsprocessen og adgangskrav til de gymnasiale ungdomsuddannelser (hhx, htx, stx, hf) nedenfor:

Adgansgkrav fra 9. klasse til gymnasial uddannelse

Adgangskrav fra 10. klasse til gymnasial uddannelse

Se ministeriets beskrivelse af ansøgningsprocessen og adgangskrav til erhvervsuddanelserne (eud, eux merkantil) nedenfor:

Adgangskrav fra 9. klasse til erhvervsuddannelse

Adgangskrav fra 10. klasse til erhvervsuddannelse

Optagelsesprøver sommeren 2020:

12. juni kl. 10.00 til 14.00 og 4. august  kl. 10.00 til 14.00.

OBS: Hvis du i løbet af sommeren har fundet ud af, at du ønsker optagelse på en af vores ungdomsuddannelser, så send en mail til rk@ribekatedralskole.dk eller ring på 75420266. Kontoret og telefonerne åbner fredag den 9. august.

Introhæfte til nye elever

Introhæfte 2019 (Bladrefunktio) og Introhæfte 2019 (Pdf til print og download)

Kreative
fag