Censorer

Undervisningsbeskrivelser:

Ribe Katedralskole har Lectio. Skolen har fælles grundforløb med fælles emner/pensa for klasserne i grundforløbet. I januar dannes helt nye studieretningsklasser. Undervisningsbeskrivelsen for hold, der begynder i grundforløbet og slutter i studieretningsfoirløbet, står derfor to steder.

For at finde undervisningsbeskrivelæserne skal man først ind i Lectio.

1) for et-årige hold i 2. og 3g: Vælg i Lectio "Hold", og vælge f.eks. "RE, Religion" og klik på det aktuelle hold, f.eks. "2x re". Klik derefter på "Studiepolan" og "Undervisningsbeskrivelse". Siden kan udskrives.

2) For andre hold f.eks. 1s biologi: Vælg i Lectio "Hold", og vælge "1s bi". Klik derefter på "Studiepolan" og "Undervisningsbeskrivelse". Hermed fås undervisningsbeskrivelsen for forårssemestret. Sæt nu flueben i "Vis samlet undervisningsbeskrivelse samt elevtilknytning til forløb". Hermed findes den samlede undervisningebeskrivelse for eleverne i 1s bi. Siden kan udskrives.

Rækkefølgelister: Udsendes til censor af skolen.

Overnatning: Hotel Dagmar, Torvet 6760 Ribe, tlf. 75420033 har statsaftale.

Eksamensdagen:

1) Parkering: Skolen ligger smukt midt i det gamle Ribe med smalle hyggelige gader og har ingen P-plads. Man kan ikke regne med at kunne finde P-plads i gaderne omkring skolen. Få minutters gang fra skolen er der dog en stor P-plads. Se kørselsvejledning.

2) Skolen består af mange bygninger. Man møder som censor i lærerværelset. Det finder man i stueetagen i hovedbygningen. Se Lokaleoversigt.

3) Skolen byder på morgenkaffe kl. 7.50 på lærerværelset inden eksamen begynder. Der bringes bakker med the/kaffe og en bid brød ud til eksamenslokalerne midt formiddag. Frokost serveres på lærerværelset ca. kl. 11.30.