Studieretninger hhx

Siden er under opbygning

Studieretninger

Fra august 2017 begynder alle elever i gymnasiet på et grundforløb, der varer 3 måneder. grudforløbet er ens for alle elever , og i løbet af de 3 måneder møder du på Robe katedralsmole alle relevante fra for på et kvalificeret grundlag at kunne vælge den studierenting,d er passer dig ebdst muligt. OMkring 1. oktober vælger du studierenting.

I gymnasiet er der en række fælelsfag, som alle har uanset valg af studierenitng, og i 3.g er der et valgfag. Se mere på siden omg fællesfag og valgfag (link).

Studieretinger inden for området "økonomi og marked"

Nr. 1 Ledelse: Afsætning A, virksomhedsøkonomi A

Nr. 2 Oplevelsesøkonomi: Virksomhedsøkonomi A, informatik B

Nr. 3 Innovation: Virksomhedsøkonomi A, innovation B

Nr. 4 Global karriere: International økonomi A, tysk A

Sammen med valg af studieretning, skal du træffe valg af 2. fremmedsprog (link).

Fra august 2017 vælger eleverne i 1.g omkring 1. oktober både studierenting og 2. fremmedsporg. (link)

Oprettelse af studieretninger

Hvilke studierentinger, solen opreter, afgøres af eldelsen ud fra elevernes valg, således atr flest mulige elevønsker opfyldes. I 2., uge af november begynder undervisningen i de oprettede studieretninger

Studierentingspræsentationer (Link)

Udbuddet af studieretninger opstiller i skema med fordleing af fagene over de 3 år. Du skal huske øverst at vælge det rigtige skoleår for din start i HHX.

Emner på studieretningerne

Hvis du gerne vil vide noget om, hvad man arbjeder med på de forskellige studieretninger, som Ribe Katedralsjole udbyder for elever i HHX, kan du se oversigt her (link).