Udskriv

Egen PC

Egen PC og trådløst print

EgenPC ’er er elevernes egne bærbare PC’ere. Skolen leverer trådløst netværk, adgang til internettet og udprintning på skolens printere, når man medbringer sin egen PC.
Man logger på netværket ved at vælge skolens trådløse netværk ”Ribekatedralskole”. Når pc’en har fundet netværket kommer der et logon, her bruger man sit brugernavn og skriver sin skolekode. (Se under log on).
Har man problemer med at logge på med egenPC kan man få hjælp af skolens IT-tekniker, Henrik Bonnichsen som har til huse i Villaen på anden sal (modsat side af studievejledningen). Man kan også bede kontoret ringe Henrik op.
EgenPC er også nødvendig til skriftlig eksamen. Dels for at man kan printe, og dels fordi man har adgang til udvalgte læremidler og Lectio på internettet via skolens netværk. Til eksamen skal man medbringe sin egen printer.


Log on
Som elev på skolen har man kun et brugernavn med en skolekode, der giver adgang til skolens netværk, skolePC, Lectio og Uni-login. Brugernavnet til skolens netværk er elevens UNI -login ID, og man opretter selv sin skolekode med 8 cifre. Bruger-ID kan fås hos teamlederen eller på kontoret, hvis man ikke kan huske det.
Det gælder om at passe godt på koden, man må ikke give den til sine klassekammerater eller andre. Hvis man giver koden væk, risikerer man, at andre begår ulovligheder på nettet i ens navn.


Trådløst print med PC og Mac .
For at logge på trådløst print med PC skriv \\10.19.216.2 i Startmenuen, se også under ”Aktuel Information” eller i Lectiomappen ”Alle elever og lærere” under ”IT vejledninger”.
Print til MAC https://www.lectio.dk/lectio/184/dokumenthent.aspx?documentid=13166961023.

Print til PC https://www.lectio.dk/lectio/184/dokumenthent.aspx?documentid=13177922167.

Bemærk log-in til Lectio er nødvendig for at tilgå disse dokumenter.