Brobygning

Brobygningskurser, introduktionskurser og orienteringsarrangementer ved Ribe Katedralskole i skoleåret 2021/2022.

Overvejer du at vælge HF, STX, HHX, HTX eller EUD/EUX, og overvejer du at tage din ungdomsuddannelse ved Ribe Katedralskole, finder du her datoer for de forskellige orienteringsarrangementer.

Uge 43 og 44 2021 Brobygningskurser 9. klasse
Uge 46 og 48 2021 Brobygningskurser 10. klasse

Uge 10 - 14 2022

Introduktionskurser, 8. klasse
  Det første orienteringsmøde finder sted torsdag den 27. januar 2022.
  Det  andet orienteringsmøde finder sted lørdag 29. januar 2022.
1/3 2022 Ansøgningsfrist til HF, STX, HHX, HTX og EUD/EUX

UU-vejlederen på din skole kan hjælpe dig med information, vejledning og brobygningsforløb.

Hvis du ikke går i skole længere, kan du kontakte det lokale Ungdommens Uddannelsesvejledningscenter.

Desuden kan du finde en masse information på hjemmesiden brobygning.unoung.dk. Er du i tvivl om en dato eller et arrangement, er du velkommen til at kontakte skolens studievejledere eller skolens kontor.

Hvis du ønsker optagelse på Ribe Katedralskole fra august 2022, kan du kontakte skolen.