Brobygning

Brobygningskurser, introduktionskurser og orienteringsarrangementer ved Ribe Katedralskole i skoleåret 2020/2021.

Overvejer du at vælge HF, STX, HHX, HTX eller EUD/EUX, og overvejer du at tage din ungdomsuddannelse ved Ribe Katedralskole, finder du her datoer for de forskellige orienteringsarrangementer.

Uge 43 2020 Brobygningskurser 9. klasse
Uge 46, 47 og 48 2020 Brobygningskurser 10. klasse

Uge 15 2021

Introduktionskurser, 8. klasse
  Det første orienteringsmøde finder sted en torsdag  i januar 2021. Dato følger senere
  Det  andet orienteringsmøde finder sted en lørdag i januar 2021. Dato følger senere
1/3 2021 Ansøgningsfrist til HF, STX, HHX, HTX og EUD/EUX

UU-vejlederen på din skole kan hjælpe dig med information, vejledning og brobygningsforløb.

Hvis du ikke går i skole længere, kan du kontakte det lokale Ungdommens Uddannelsesvejledningscenter.

Desuden kan du finde en masse information på hjemmesiden brobygning.unoung.dk. Er du i tvivl om en dato eller et arrangement, er du velkommen til at kontakte skolens studievejledere eller skolens kontor.

Hvis du ønsker optagelse på Ribe Katedralskole fra august 2021, kan du kontakte skolen.