Orienteringsarrangementer

Kom til Virtuelt "Åbent hus" og hør om Ribe Katedralskole

Torsdag den 27. januar 2022 i tidsrummet mellem kl. 17.00 og 21.00 - tilmelding nødvendig

Lørdag den 29. januar 2022 i tidsrummet mellem kl 10.00. og 14.00 - tilmelding nødvendig

Hvad skal jeg opleve?

Virtuelt Åbent hus foregår på den måde, at vi tilbyder små møder på 30 min med deltagelse af max 4 ansøgere (+ forældre) pr. uddannelse. Her kan du kan høre en studievejleder og en eller flere elever fortælle om skolen og den eller de uddannelser, du overvejer at vælge, og der er rig lejlighed til at stille spørgsmål.

Hvis du eller dine forældre ikke kender skolen, kan vi aftale et tidspunkt for en rundvisning.

Der er noget, jeg ikke fik svar på til Virtuelt Åbent hus... Jeg kan ikke de dage...

Pyt: Du kan logge på vores ekstra virtuelle aftenmøder i de to uger efter Virtuelt Åbent Hus. Her kan du spørge om det, du ikke fik med fra Virtuelt Åbent hus.

Du kan læse om de ekstra virtuelle aftenmøder her

Hvis du har spørgsmål til uddannelserne ved Ribe Katedralskole, er du meget velkommen til at skrive til rk@ribekatedralskole.dk

De forskellige uddannelser og deres indhold - hvor finder man info?

Du kan læse om de forskellige uddannelser, studieretninger, fagpakker og fag, her på hjemmesiden under Uddannelser.

Ribe Katedralskole udgiver også en folder, der præsenterer de forskellige uddannelser. Den finder du her.

Under Aktiviteter her på hjemmesiden kan du læse om studierejser, talentarbejde, elevorganisationer mv.

Skolens værdier og for eksempel studie- og ordensregler, kontaktoplysninger til skolen og skolens studievejledere finder du også på hjemmesiden under Om skolen.