Orienteringsarrangementer

Orienteringsarrangementer januar 2021

Ribe Katedralskole tilbyder denne vinter to typer orienteringsarrangementer:

1) Åbent hus med tilmelding torsdag den 28. og lørdag den 30. januar - pga. covid-19 ændret til virtuelt orienteringsarrangement!

Kommende elever og deres forældre inviteres til et online møde, hvor de kan møde elever og tale med en studievejleder eller en uddannelsesleder. Alle tilmeldte får en mail med nærmere info.

Man tilmelder sig ved at klikke på den røde overskrift ovenfor eller følge link i menuen til venstre og klikke på tilmelding til det tidsrum, man er interesseret i.

Når man tilmelder sig, skal man angive, hvilken uddannelse / hvilke uddannelser man gerne vil høre om, så laver vi orientering i små hold for de enkelte uddannelser.

2) Virtuelle orienteringsmøder - ingen tilmelding

I perioden fra den 12. til den 25. januar inviteres forældre til kommende elever til virtuelle orienteringsmøder. Der vil være et kort oplæg og derpå mulighed for at stille spørgsmål i chatten eller live.

Man finder tidspunkter og link til møderne ved at klikke på den røde overskrift ovenfor eller følge link i menuen til venstre og klikke på link til det virtuelle møde, man er interesseret i. Man er velkommen til at deltage i flere møder.

De forskellige uddannelser og deres indhold - hvor finder man info?

Man kan læse om de forskellige uddannelser, studieretninger, fagpakker og fag, her på hjemmesiden under Uddannelser.

Ribe Katedralskole udgiver også en folder, der præsenterer de forskellige uddannelser. Den finder man her.

Under Aktiviteter her på hjemmesiden kan man læse om studierejser, talentarbjede, elevorganisationer mv.

Skolens værdier og for eksempel studie- og ordensregler, kontaktoplysninger til skolen og skolens studievejledere finder man også på hjemmesiden under Om skolen.