Orienteringsarrangementer

Orienteringsarrangementer januar og februar 2021

Ribe Katedralskole har afholdt virtuelt Åbent Hus den 28. og 30. januar og har desuden afholdt en række virtuelle forældremøder uge 4 og 6.

Hvis du stadig har spørgsmål til uddannelserne ved Ribe Katedralskole, er du meget velkommen til at skrive til rk@ribekatedralskole.dk

De forskellige uddannelser og deres indhold - hvor finder man info?

Man kan læse om de forskellige uddannelser, studieretninger, fagpakker og fag, her på hjemmesiden under Uddannelser.

Ribe Katedralskole udgiver også en folder, der præsenterer de forskellige uddannelser. Den finder man her.

Under Aktiviteter her på hjemmesiden kan man læse om studierejser, talentarbjede, elevorganisationer mv.

Skolens værdier og for eksempel studie- og ordensregler, kontaktoplysninger til skolen og skolens studievejledere finder man også på hjemmesiden under Om skolen.

Kommende elever opfordres til at besøge katedralen.dk, hvor skolens elever i en række film fortæller om skolen.