Deltag i virtuelt aftenmøde

Ribe Katedralskole inviterer til virtuelle aftenmøder

Møderne er tænkt som orientering til kommende elever og deres forældre om de uddannelser, der tilbydes på Ribe Katedralskole. Her har du mulighed for at få stillet de spørgsmål, du ikke fik stillet til Virtuelt Åbent hus den 27. januar eller 29. januar på skolen.

Ved det første generelle møde orienterer rektor og en studievejleder om det, der er særligt ved Ribe Katedralskole. Hvorfor vælger unge netop Ribe Katedralskole, og hvad er det, vi kan vi tilbyde dig? Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål.

Ved de uddannelsesspecifikke møder orienterer den uddannelsesleder og studievejleder, der har ansvaret for den pågældende uddannelse, og derpå fortæller en elev om at gå på uddannelsen. Der vil der være rig lejlighed til at stille spørgsmål.

Emne for mødeTidspunktLink til møde
Generelt om Ribe Katedralskole  Mandag den 31/1 kl.18.30-19.30 Link til virtuelt møde

EUX og EUD - merkantil

Tirsdag den 1/2 kl.18.30-19.30 Link til virtuelt møde

STX - almen studentereksamen

Onsdag den 2/2 kl.18.30-19.30 Link til virtuelt møde

HTX - teknisk studentereksamen Torsdag den 3/2 kl. 18.30-19.30 Link til virtuelt møde

HHX - merkantil studentereksamen Mandag den 7/2 kl. 18.30-19.30 Link til virtuelt møde

HF - den to-årige almene eksamen Tirsdag den 8/2 kl. 18.30-19.30 Link til virtuelt møde

Vi glæder os til at møde dig!