Elev til elev

Tjek ind på katedralen.dk !

En gruppe elever fra skolens mediefagshold har lavet en række film, der fortæller om livet og hverdagen på Ribe Katedralskole.

Der er film om undervisningen, studieture, fester, café og Store Heimdal, Salen med kantinen og andet, som eleverne gerne vil fortælle dig, der overvejer at gå på Ribe Katedralskole.

Uddannelsesfilm - elever fortæller

I vinteren 2019-2020 fil Katedralskolen optaget en række film om skolens forskellige uddannelser. Også her er det elever, der fortæller dig om, hvordan det er at gå på Ribe Katedralskole, og om, hvorfor de har valgt netop den uddannelse, de nu har valgt.

Alle disse elev-til-elev-film er samlet på siden katedralen.dk . Her tager elevrådsformanden og eleverne fra mediefag imod dig og fører dig rundt.

Hvis du gerne bare vil se film om de enkelte uddannelser, kan du gå komme direkte frem til dem ved at klikke her:

HFSTXHTXHHXEUXEUD

Du kan finde flere film om uddannelser og særlige begivenheder på Katedralskolens YouTube-kanal