Tilmelding til Virtuelt Åbent Hus

Tilmeld dig "Virtuelt Åbent hus" på Ribe Katedralskole -  få en gratis billet på Billetto

Bliv klogere på alle de muligheder, du har på Ribe Katedralskole, hvis du er interesseret i HF, STX, HTX, HHX, EUD eller EUX merkantil.

Vi vil gerne invitere dig og dine forældre til virtuelt "Åbent hus", hvor du kan få information om Ribe Katedralskole og vores forskellige uddannelser, studieretninger og fagpakker.

Du tilmelder dig ved at "købe" en gratis billet på Billetto.dk

Når du tilmelder dig, beder vi om, at du skriver, hvilken uddannelse / hvilke uddannelser du er interesseret i at få info om!

OBS: Hvis ikke du nåede at komme med til vores Virtuelle Åbent Hus, så deltage i aftenmøderne uge 5-6.

Du kan også kontakte skolen og få aftale om et møde med en studievejleder

Du kan tilmelde dig følgende tidsrum torsdag den 27. januar:

kl. 17.00-18.00 - lukket for tilmelding via Billetto

kl. 18.00-19.00 - lukket for tilmelding via Billetto

kl. 19.00-20.00 - lukket for tilmelding via Billetto

kl. 20.00-21.00 - lukket for tilmelding via Billetto

OBS: Sidste frist for tilmelding til Virtuelt Åbent Hus den 27/1 er tirsdag den 25/1 kl 12.00.

Du kan tilmelde dig følgende tidsrum lørdag den 29. januar:

kl. 10.00-11.00 - lukket for tilmelding via Billetto

kl. 11.00-12.00 - lukket for tilmelding via Billetto

kl. 12.00-13.00 - lukket for tilmelding via Billetto

kl. 13.00-14.00 - lukket for tilmelding via Billetto

OBS: Sidste frist for tilmelding til Virtuelt Åbent Hus den 29/1 er torsdag den 27/1 kl 12.00.

Alle tilmeldte får en mail med nærmere info om de online-møder!

Der er plads til max 30 personer i hvert af de annoncerede tidsrum. De tilmeldte fordeles på forskellige møder alt efter, hvilken uddannelse de forskellige er interesserede i at høre om. Du kan altså godt ønske at høre om flere uddannelser.

Du er altid velkommen til at kontakte Ribe Katedralskole på rk@ribekatedralskole.dk, hvis du har spørgsmål til vores "Åbent hus" eller en af vores uddannelser.