Pedelmedhjælper

Ribe Katedralskole søger pedelmedhjælper med tiltrædelse hurtigst muligt. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Vi søger en dygtig pedelmedhjælper, som er faglært håndværker, gerne maler.

Du vil komme til at arbejde sammen med mange personalegrupper, da du vil være omdrejningspunkt for mange af de aktiviteter, der sker på skolen. Du vil også skulle løse opgaver, hvor der kræves stor selvstændighed og evne til at strukturere egne arbejdsopgaver.

Ribe Katedralskole har til huse i historiske bygninger og har en meget spændende bygningsmasse.

Vi forventer at du

• er serviceminded
  • er i stand til selv at lave småreparationer
  • kan lide at arbejde i et miljø med unge mennesker omkring dig
  • er god til at kommunikere med alle medarbejdergrupper og elever

Vi tilbyder

Gode muligheder for faglig og personlig udvikling på en skole, hvor vi hver eneste dag lægger vægt på at levere undervisning af høj kvalitet. I den forbindelse vil du blive en vigtig medarbejder, der er med til at sikre gode rammer for medarbejdere og elever.

Har du spørgsmål til stillingen kan der rettes henvendelse til teknisk serviceleder Johnny Hamann pr. mail joha@ribekatedralskole.dk.

Løn efter overenskomst.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest tirsdag den 14. september 2021 kl. 12.00 pr. mail til rk@ribekatedralskole.dk.