Hjælp og støtte

Er der hjælp at hente for mig?

Ja! På Ribe Katedralskole er der flere muligheder for hjælp:

Studievejlederen står altid klar til at støtte og hjælpe. Har du spørgsmål til stx- eller hhx-uddannelsen, er du meget velkommen til at kontalte stx-studievejleder Lise Vind Petersen på mail lp@ribekstedralskole.dk eller studievejleder Allan Gade Jacobsen aj@ribekatedralskole.dk eller telefon 75420266.

Klasselæreren (som kaldes teamleder) hjælper dig og de andre elever med at skabe og vedligeholde et godt klassemiljø. Klasselærerene kan man altid gå til med små eller store spørgsmål og/eller problemer.

Lektiecafé i matematik hver tirsdag og torsdag, hvor man kan få hjælp til matematikafleveringer.

Læsevejleder: Hvis det viser sig, at du har brug for at lære mere hensigtsmæssige strategier for læsning, eller hvis du er ordblind, kan du få hjælp hos læsevejlederen.

Lærerne er også altid klar til en snak med dig.